петък, август 03, 2007

Парис Хилтън ще бъде лишена наследство...


Парис Хилтън ще бъде лишена наследство от 25 млн. долара, тъй като дядо й е доста разочарован от нея. Блондинката обаче е решила да си навакса с парите като отново се завърне на музикалната сцена.

Цяла седмица една сграда в Северен Холивуд беше раздирана от звуци, които ако не се заслушаш, звучаха повече като акт на домашно насилие.

Всъщност, в това необозначено музикално студио в тихото предградие на Лос Анджелис се обучаваше на певчески умения Парис Хилтън, която се готвеше да атакува нищо неподозиращата публика.

През последните две седмици тя се подложи на усилени тренировки и обучение, докато се готви да поднови кариерата си на поп-певица, което е силно казано.

Ако се поучим от фактите, които ни предоставя нейното изпълнение снощи в нощен клуб в Лос Анджелис обаче, изглежда амбициите на младата мис Хилтън са по-големи от възможностите й. Ще й трябват още доста уроци.

Тя обезвреди и направи неузнаваеми редица класически парчета, като не прости дори на Елвис.

Би трябвало да се предположи, че повечето посетители на нощния клуб Guy's са искали да бъдат глухи точно в този момент, но това не е отказало Парис.

През тази седмица 26-годишната Барби, се хвалеше как ще изкарва по 100 млн. долара годишно, като постави фамозното си име върху всичко възможно - от козметика до компакт дискове.

"Започвам да развивам свои хотели, казина и клубове. Трудно е, когато си толкова млад. Правя толкова много," каза тя развълнувано.

Това са изказвания, които предизвикаха удивление у познавачите на блондинката. Но изглежда, че прекараните зад решетката дни са били добра реклама за Парис.

Източници в САЩ предричат, че тя ще утрои средствата си от 3.5 млн. долара, за които бизнес библията Форбс твърди, че са нейни и са спечелени с честен труд през миналата година. Което ще бъде много полезно, защото дядо й бил много разочарован от нея.

Барон Хилтън, който е глава на рода, бил решил да я лиши от наследството й от 25 млн. долара. Хилтън-старши, който е единственият член на семейството, който все още има значима част от хотелската верига, даде да се разбере, че смята да подари за благотворителни цели този 1 млрд. долара, който ще получи от продажбата на своите дялове на фирмата Blackstone.

Парите ще бъдат внесени във Фондацията Conrad N. Hilton, създадена на името на основателя на семейния бизнес.

79-годишният патриарх казал на семейството, че отрязва Парис от парите и я пуска на свобода, както и другите 11 внуци. Вместо това, той става филантроп.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Popular Posts

Categories

Slider Section

Submenu Section