петък, август 03, 2007

Парис Хилтън провада къщата си в Холивуд


Парис Хилтън е решила да продаде къщата си в Холивуд, съобщи Асошиейтед прес. Изграденият през 1926 г. в испански стил дом се предлага за сумата от 4,25 млн. долара.

Новината идва малко след като австралийският в. "Дейли телеграф" съобщи, че дядото на Парис Хилтън - Байрон Хилтън - е решил да лиши внучката си от полагащите й се 60 млн. долара наследство.

Байрон Хилтън и преди се срамуваше от поведението на Парис, но след историята с вкарването на Парис в затвора за шофиране в нетрезво състояние, чашата на търпението на милиардера е преляла. "Беше го срам и сега много го е срам за това, че името на фамилията Хилтън бе опетнено от Парис" - каза Джери Опенхаймер, описал историята на прочутия американски клан в книгата "House Of Hilton".

Байрон Хилтън не желае внучката му да получи пари, които не е спечелила и не заслужава. Байрон Хилтън бе единственият член на семейството, който се занимаваше с империята от хотели.

Той е дал да се разбере, че след продажбата на веригата ще раздаде получените от сделката 2,4 млрд. долара за благотворителност, като остави без наследство децата и внуците си

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Popular Posts

Categories

Slider Section

Submenu Section