понеделник, ноември 05, 2012

Новини/News

Джей Ло пристига с 10 тира...
Мащабната продукция по случай концерта на Дженифър Лопес в София е само на няколко седмици разстояние. Шоуто пристига у нас с над 10 тира оборудване. Освен това продукцията ще е допълнена и от два крана, които да изградят пищната сцена, на която ще се качи латината. Екипът, с който пристига мегазвездата, надхвърля 80 души, пише actualno.com.

Специално за комфорта на Джей Ло от организаторите Symphonics Entertainment Group предоставят на разположение луксозно SUV возило. За останалата част от екипа ще се погрижат 16 мини вана, които ще са на тяхно разположение през цялото време от пресоя им в България. Специално за багажа на звездата и по-приближената част от екипа й е предвиден отделен ван.

Междувременно звездата даде ексклузивно интервю за един от медийните ни партньори.

„Опитвам се да живея ден за ден, защото ако наистина се замисля колко време вече съм на турне и колко още ми остава, е наистина страшно”, споделя Дженифър Лопес.

„Понякога сменяме някои части от концерта”, допълва още звездата. „Всичко зависи от това как се чувствам и как усещам публиката. Просто се опитвам всяка вечер да дам най-доброто шоу на феновете си”.

Запитана какво е нейното послание на тези хора, които са твърде срамежливи, за да танцуват, Джей Ло отговаря с усмивка – „Не вярвам, че има такива хора. Според мен всеки иска да танцува, дори и да знае, че не е най-добрият в това. Затова бих ги окуражила чисто и просто да го правят”.

Билетите за концерта в България са от 90 лв. до 130 лв. и се разпространяват в мрежата на Ивентим - (www.eventim.bg) и неговите партньори, както и онлайн в мрежата на ТикетПро България (www.ticketpro.bg).

.......................................................................................................................................................
Gangnam Style с участието на Обама заплени мрежата...


Видео, публикувано в Youtube от актьора Реджи Браун, показва как държавният глава на САЩ прави чупки в кръста докато танцува на хитовото корейско парче "Gangnam Style".

То набра най-голяма популярност в няколко китайски форума. Голяма част от потребителите на порталите дори се объркаха, че човекът във видеото действително е Обама.

Въпреки това, според редица експерти шегата ще направи президента още по-любими на китайците.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Брад Пит подкрепи и финансово еднополовите бракове....



Брад Пит стартира кампания за набиране на средства, като самият той дари 100 хиляди долара, в подкрепа на гей браковете, съобщи Франс прес.
Следващата седмица четири американски щата трябва да гласуват за или против тяхното легализиране. Брад Пит призова спешно да бъдат направени дарения в следващите 24 часа в полза Кампанията за човешки права - американска асоциация, която се бори за правата на хомосексуалистите и за легализирането на гей браковете, съобщи БТВ.
Във вторник ще се състои референдум за легализацията на хомосексуалните бракове, успоредно с президентския вот в Мейн, Мериленд, Минезота и Вашингтон.
"Това е последният ни шанс. Ако мислите като мен, действайте сега, за да не се питате след изборите "какво можех да направя", написа Пит в сайта на Кампанията за човешки права.
"Хомосексуалните двойки - нашите приятели, съседи, трябва да имат същите права и защита като всички нас, пише холивудската звезда. Очаквам вашите дарения, както аз го сторих и заедно, ще можем да направим така, че да няма граждани втора категория в нашата страна!"
Понастоящем гей браковете са разрешени само в 6 от 50-те американски щата и в столицата Вашингтон припомня агенцията.

източник: novini.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Popular Posts

Categories

Slider Section

Submenu Section