събота, ноември 17, 2012

News - Адам Ливайн е най-харесван...




Фронтменът на групата "Maroon 5" Адам Ливайн води по номинации за наградите "Изборът на публиката" в категориите за музика и телевизия с шест на брой, а летният блокбастър "Отмъстителите" получи осем номинации във филмовите категории, предаде БТА.
Тийн идолът Джъстин Бийбър е с пет номинации за единствените награди в Холивуд, които покриват киното, музиката и телевизията и се определят изцяло от публиката. Канадският изпълнител ще се изправи срещу Ливайн в битка за отличията за най-добър албум и видеоклип. Фронтменът, който е в журито на състезанието за певци "The Voice", е с номинации и за любим съдия, и любима група и любима песен с "Maroon 5".
Освен наградите за най-добър албум и видеоклип, Джъстин Бийбър ще си оспорва отличията и в категориите за любим изпълнител, любим поп изпълнител и най-следена от феновете знаменитост.
Чанинг Тейтъм, който преди броени дни оглави класацията на "Пийпъл" за най-сексапилен жив мъж, е номиниран в категориите за любим филмов актьор, любим актьор във филмова комедия, любим актьор във филмова драма и за най-добра екранна химия.
Летният блокбастър "Отмъстителите" е с осем номинации във филмовите категории, сред които за най-добър филм, любим екшън, както и за звездите на лентата Робърт Дауни младши, Скарлет Йохансон и Крис Хемсуърт.
В категорията за най-добър филм освен "Отмъстителите" са номинирани "Невероятният Спайдърмен", "Черният рицар: Възраждане", "Игрите на глада" и "Снежанка и ловецът".
В телевизионните категория с номинации за най-добра комедия са сериалите "Теория за Големия взрив", "Клуб "Веселие", "Как се запознах с майка ви", "Модерно семейство" и "Новото момиче", а за най-добра драма - "Клюкарката", "Анатомията на Грей" и "Досиетата "Грим".
За разлика от номинациите за наградите "Оскар" и "Златен глобус", които се определят от професионалисти, носителите на отличията "Изборът на публиката" се посочват от фенове, гласуващи в интернет. През изминалите години гласуването за любими звезди и продукции от света на киното, музиката и телевизията се организираше от "Галъп". От 2006 г. почитателите могат да гласуват в интернет.
Тази година гласуването ще продължи до 13 декември. Носителите на наградите "Изборът на публиката" в 48 категории ще станат известни на 9 януари 2013 г. За втора поредна година водеща на шоуто ще бъде звездата от сериала "Теория за Големия взрив" Кейли Куоко.



източник: novini.bg, БТА

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Popular Posts

Categories

Slider Section

Submenu Section